Consultanță imobiliara

Dezvoltare urbană, intermediere de terenuri, structurarea de operații în regim de asociere pentru promovarea proiectelor imobiliare, și vânzarea produsului final.

Dezvoltare urbană, intermediere de terenuri, structurarea de operații în regim de asociere pentru promovarea proiectelor imobiliare, și vânzarea produsului final.

Dezvoltare imobiliară de terenuri: Definirea de strategii de folosire și dezvoltare a terenului

•Analiză a  potențialului de utilizare al terenului și te ajutăm să defineşti strategiile de folosire și de valorificare.  
•Asistență în timpul fazei de angajare de arhitecți urbaniști și de desfășurare a proiectului.
•Asistență în procesele de  prelungire a valabilităţii PUZ/PUD și a autorizațiilor de construire.
•Studii ale pieții imobiliare din București și adiacent.

Intermediere și/sau asistență în încheierea de operațiuni de vânzare- cumpărare de terenuri

•Asistență în comercializarea de terenuri între agenți și cele mai active fonduri de investiții din țară.  
•Însoțire și consiliere în timpul fazei de negociere, due-dilligence și încheiere de tranzacții imobiliare.
•Servicii de promovare imobiliară în regim de exclusivitate (www.imoteca.ro).    Imoteca oferă servicii de comercializare în regim de exclusivitate pentru dezvoltatori locali și internaționali și dispune în acest moment de o echipă de 15 experți dedicați în întregime acestui proiect. Imoteca este agentul de vânzări și de marketing exclusiv pentru un portofoliu de proiecte cu mai mult de 1300 de apartamente puse în vânzare.
•Servicii de consultanță și intermediere pentru vânzare-cumpărare de terenuri și structurare de operațiuni în regim de asociere în vederea promovării de proiecte imobiliare. GIS GROUP dispune, prin intermediul clienților săi, de un vast portofoliu de terenuri pe care datorită situației pieții, le promovează  în actualitate în regim de asociere. Astfel GIS GROUP a devenit o referință locală pentru intermedierea de terenuri, prestând servicii pentru numeroase societăţi internaționale (Mega Image, Carrefour, Skanska, World Class, HL1, Zacaria Group etc).

tab1

tab3

tab2